programmadetails

Persoonlijke coaching

Je hebt het idee dat je meer uit het leven zou kunnen halen dan je nu doet. Vaak loop je tegen het probleem aan dat je moe bent. Je hebt weinig energie en regelmatig fysieke klachten zoals last van je buik of spieren. Je zit gewoon niet zo lekker in je vel. En daar komt ook nog eens bij dat je hier enorm van baalt. Voeding lijkt wel een negatieve lading te hebben. Je wilt het graag goed doen, maar je weet niet zo goed hoe je dit daadwerkelijk kunt aanpakken. Want de verleiding van het alledaagse leven haalt je steeds weer in.

Het aanwennen van een nieuw voedingspatroon is niet alleen weten wat je moet eten. Dan zou het wel heel makkelijk zijn. Vanuit een positieve energie werken aan je doelen geeft je zoveel meer energie. En juist op de momenten dat je het even niet meer ziet zitten of dat je niet weet wat je moet, is je coach er voor je. Dat maakt dit coachingstraject uniek. Je hebt altijd een klankbord, een duwtje in de rug of een schop onder je kont binnen handbereik. Niet alleen tijdens de intensieve coachingsgesprekken, waar we ook veel aandacht besteden aan mindset, maar juist ook daar buiten.

Ga aan de slag met dit persoonlijke coachingstraject, omdat:

  • Je coach voor je klaar staat. Met je meedenkt, je een spiegel voor houdt en je laat zien hoe je balans kunt vinden in het voedingspatroon wat je zo graag eigen wilt maken. Je kunt altijd contact zoeken via mail of WhatsApp, op de momenten dat jij dit het hardst nodig hebt.
  • De intensieve coachingsgesprekken van 60 minuten echt de diepte in gaan. We bespreken de voortgang en je voeding, maar ook de mentale uitdagingen komen uitvoerig aan bod. Zo ga je daadwerkelijk opgeladen, vol goede tips en positieve energie weer verder met je week!
  • Je zo graag meer wilt bereiken in je gezondheid, maar je de juiste weg nog niet gevonden hebt en dit traject je helpt door de focus ligt het verbeteren van de leefstijl en voedingsstijl.
  • Je naast voeding en mindset ook veel gaat leren over hormonen, stress, slaap en de impact hiervan op je gezondheid. Of misschien juist wel meer over sport en timing van eten. De onderwerpen die passen bij jouw traject!

Jouw investering: €250 per maand

Ben jij er klaar voor om écht een verschil te maken?

Losse coachingsessie

Je loopt al een tijdje rond met het gevoel dat je iets wilt veranderen in je voedingspatroon, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Ook heb je zoveel vragen over voeding, wat is nou echt het beste voor jou? Tijdens een losse sessie komen al jouw vragen aan bod. De losse sessie is perfect wanneer je antwoorden wilt op je vragen en zelf aan de slag wilt met je voeding. Of wanneer je wilt weten wat voor jouw specifieke gezondheidsklacht een goed voedingspatroon kan zijn. Denk aan vermoeidheidsklachten, (pre)diabetes, reumatische klachten, schildklierafwijkingen

Door de uitgebreide intake en voorbereiden van zowel mijn kant als die van jou, halen we het meeste uit de sessie. Tijd maakt dan ook even niet meer zoveel uit, we hebben alle ruimte om de diepte in te duiken en ervoor te zorgen dat je de kennis hebt om thuis verder aan de slag te kunnen. Met een uitgebreide samenvatting en een advies voor jouw voeding en leefstijl ga je weer naar huis en tijdens de follow-up bespreken we de vragen die later nog naar boven zijn gekomen!

Jouw investering: €125 per sessie

Wil jij weten wat voeding en leefstijl voor jou kan doen?