Programma’s en tarieven

Trajecten Groen op je bord

Coaching is niet alleen met goede adviezen en een goed gesprek op pad gestuurd worden voor de rest van de maand. Coaching bestaat uit support, feedback, motivatie. Een uitlaatklep en duwtje in de rug voor de momenten dat het niet zo lekker gaat en de vreugde delen wanneer je trots bent op een keuze. 

Met de focus op voeding, ontspanning, beweging en suppletie ga ik met je op pad om een betere gezondheid te ervaren. Door het veranderen van jouw voedingspatroon leer je waar je lichaam behoefte aan heeft, hoe het efficiënt om kan gaan met energie en waar je lijf blij van wordt. Door actief te werken met het optimaliseren van je voedingspatroon leer je:

 • Welke voeding je energie geeft en welke voeding energie kost
 • Hoeveel je het beste kunt eten om optimaal te functioneren
 • Hoe voeding je kan helpen in het verminderen van je gezondheidsklachten
 • Hoe je van de veranderingen in voeding je leefstijl kunt maken
 • En hoe je hier een balans in kunt vinden, waardoor gezond eten ook leuk blijft!
Orthomoleculaire voeding

Een gezondere leefstijl bereik je niet alleen door te weten wat je moet doen. Door mijn achtergrond als orthomoleculair therapeut pak ik het beste van twee werelden. Ik kan je niet alleen laten zien hoe je meer je jouw houding en gedrag rondom voeding kunt veranderen, ik kan je ook laten zien hoeveel invloed voeding kan hebben op het verlichten van jouw gezondheidsklachten. Ik heb inmiddels veel mensen mogen laten zien dat voeding een grote rol kan spelen in het verminderen van klachten gerelateerd aan maag, lever darm, vermoeidheidsklachten, reumatische klachten, fybromyalgie en burnout.

Als orthomoleculair therapeut ga ik uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Oftewel, door het lichaam op de juiste manier te ondersteunen in zowel voeding, beweging, ontspanning en het eventueel extra aanvullen van voedingsstoffen, helpen we het lichaam zelf veel klachten op te lossen.

Orthomoleculair consult

€135,-
(vervolgconsult €85,-)

 • Uitgebreide intake voorafgaand aan consult
 • Orthomoleculair behandelplan* gericht op jouw gezondheidsklachten
 • Sessie van 90 minuten 
 • Vervolgsessie (60 minuten) voor follow-up en verdere verdieping
 • Vragen tussendoor? Geen probleem!

   

Gezondheidstraject

€795,- voor 3 maanden
(betaling in termijnen mogelijk)

 • Een intensief traject op voeding, gezondheid en gedrag
 • Persoonlijk plan van aanpak met voeding- en suppletieadvies
 • Elke maand 2 persoonlijke coachingsgesprekken van 60 minuten
 • Wekelijks een telefonische update om alles uit je traject te halen
 • Persoonlijk voedingsplan met lekkere recepten

  *Het orthomoleculair behandelplan bestaat uit een persoonlijk advies gericht op voeding, ontspanning, beweging en suppletie. Met praktische tips, uitleg en lekkere recepten!

  “Traject van drie maanden bij Ellen afgerond en ben nog altijd super blij met de resultaten! Gezondheidsklachten afgenomen, nieuwe inzichten gekregen en nog steeds zonder medicijnen, ben er heel blij mee! Wie weet ga ik in de toekomst nog nieuwe workshops van haar volgen.”

  – Terhi

  “Professionele, persoonlijke begeleiding met humor. Je krijgt duidelijke richtlijnen om te beginnen en fijne tools om het daarna zelf te kunnen. Ellen is een topper!”

  – Janneke

  “Ellen maakt het veranderen van je levensstijl een feestje! Door positivisme, kijken naar de mogelijkheden en door de focus te leggen op de dingen die goed gaan ben ik een gezonde leefstijl écht leuk gaan vinden. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik niet te streng voor mezelf moet zijn en dat ik wél in staat ben gezonde keuzes te maken. En een grappig detail om te vertellen is dat ik door salades mee te nemen naar mijn werk m’n collega’s nu ook maaltijdsalades meenemen! Ik heb geen hoofdpijn meer, slaap veel beter en zit lekkerder in mijn vel. En daardoor ben ik ook flink wat kilo’s kwijt 💚💪🏼”

  – Rick

  “Ellen is fantastisch! Ik dacht dat ik al veel wist van voeding en wat mijn lichaam nodig heeft maar Ellen heeft me zoveel meer inzicht gegeven. En de persoonlijke benadering is goud, ik voelde me erg op mijn gemak en ook gezien. Een dikke aanrader.”

  – Willemijn

  Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laat je nummer achter en ik bel je terug!