Coachingtraject “Samen gezond”

Jarenlang was ik me er niet van bewust dat ik zoveel gewoonten had rondom voeding! Ik besefte me niet hoeveel invloed mijn omgeving, mijn opvoeding en mijn emoties wel niet hadden op mijn keuzes.

Door te ontdekken welke patronen en gewoonten een rol spelen in mijn voedingskeuzes én door te ontdekken waarom ik eigenlijk honger had, heb ik mijn voedingspatroon definitief weten aan te passen. Geen dieet meer, maar een voedingspatronen wat me rust geeft en blij maakt. En dit ontdek je met “Samen gezond”

Ellen, Groen op je bord

Daar wil ik bij zijn!

Start 22 augustus

In 10 weken rust in je hoofd en lekker gezond eten zonder stress!

 • Is eten voor jou ook altijd een ‘ding’?
 • Weet je eigenlijk niet meer hoe je moet genieten zonder strijd?
 • Ben je al een tijd op zoek naar dat ene gezonde voedingspatroon?
 • Maar lukt het je niet om dit in je eentje vol te houden?

… Kom dan ontdekken hoe je lekker gezond kunt eten zonder stress, schuldgevoel en schaamte! 

Voeding is zo’n belangrijk onderdeel van ons leven! Van onze cultuur, van gezelligheid. We zoeken er onze troost in, we haten het als het zo verleidelijk is en we houden van de verbinding die het met zich mee brengt. We kunnen niet met, maar we kunnen zeker ook niet zonder. En dat zorgt ervoor dat eten ook best weleens wat onrust kan veroorzaken. Dat het je niet alleen maar energie geeft, maar dat het ook energie kost.

Veel momenten dat voeding je energie kost, hebben te maken met patronen. Patronen die komen van vroeger, die je hebt meegekregen. Maar ook patronen, of gewoonten, die je zelf hebt aangeleerd. Wanneer je deze patronen gaat ontdekken kan er zoveel veranderen. Want 95% van de dingen die je doet, doe je onbewust. En door net een beetje meer bewust te zijn, kan je relatie met voeding veranderen.

“Ellen is een hele fijne coach. Zonder te oordelen heeft ze me erg geholpen om mijn eigen manier te vinden om gezond te eten. Vooral met veel liefde voor mezelf, zonder strengheid of “moeten”. Vanuit plezier en lekker eten. Na dit traject heb ik een nieuwe basis gelegd. Een nieuwe manier van eten en omgaan met eten. Liefdevol en vol voeding voor zowel mijn lijf als geest. Door de hulp van Ellen is er iets wezenlijks veranderd in mij. Ik ben gelukkiger en heb meer energie.

Na 10 weken “Samen gezond” heb je:

 • Meer inzicht in je patronen rondom voeding
 • Balans in je voedingspatroon en bewust keuzes maken, ook als het om die reep chocolade gaat
 • Leren vertrouwen op je hongergevoel, en vooral ontdekken wat voor honger je dan hebt
 • Genieten van feestjes en sociale gelegenheden, zonder stress en schuldgevoel
 • Meer rust en positiviteit met voeding!
 • Waardevolle nieuwe contacten om ervaringen mee te delen en gemotiveerd te blijven

  Dat wil jij toch ook?

  Neem weer de controle over je eigen gezondheid!  Chocolade wordt niet minder lekker, verleidingen blijven bestaan. Maar in plaats van een boel stress, onbewuste patronen en misschien wel schuldgevoel, ga je tijdens dit traject meer begrijpen van je eigen gewoonten. En daardoor wordt de boel net even wat leuker.  

  Je leert niet alleen alles over je voedingsgewoonten en het veranderen van je patronen, maar we gaan ook daadwerkelijk aan de slag om je nieuwe patronen te verankeren. Uiteraard met de nodige humor. Je ontvangt ook een werkboek met diverse opdrachten, zodat je thuis verder kunt met de inzichten uit het coachingtraject. In een kleine groep leren we van elkaar in persoonlijke sfeer. 

  “Ellen is een heel fijne coach: oprecht, aandachtig en optimistisch. Ik heb veel geleerd in de drie maanden van het traject, er is eigenlijk zo weinig algemeen bekend over voeding, terwijl ik dacht dat ik best al veel wist! Ellen heeft me nog veel meer geleerd over voeding en energie, darmgezondheid en het belang van ontspanning. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik heb zeker belangrijke stappen gezet die ik eerder jarenlang niet voor elkaar kreeg.”

   

  Vicky

  “Ellen is een hele fijne coach.  Zonder te oordelen heeft ze me erg geholpen om mijn eigen manier te vinden om gezond te eten. Vooral met veel liefde voor mezelf, zonder strengheid of “moeten”. Vanuit plezier en lekker eten. Mijn grootste eyeopener was om te beseffen dat ik meer wilde eten. Na 3 maanden heb ik een nieuwe basis gelegd. Een nieuwe manier van eten en omgaan met eten. Liefdevol en vol voeding voor zowel mijn lijf als geest. Het is mijn manier en ik had hier niet alleen kunnen komen.  Door de hulp van Ellen is er iets wezenlijks veranderd in mij. Ik ben gelukkiger en heb meer energie. Dankjewel voor je hulp Ellen.”

  Merel

  “Heeft me geholpen om de drempel over te stappen en zelf gezonde keuzes te maken. Daardoor meer energie, inzien dat oude patronen niet meer werken en handvaten om gezond vooruit te kunnen – zonder de paniek dat het bij 1x ´zondigen´ gelijk helemaal mis is.”

   

  Janneke

  Ellen maakt het veranderen van je levensstijl een feestje! Door positivisme, kijken naar de mogelijkheden en door de focus te leggen op de dingen die goed gaan ben ik een gezonde leefstijl écht leuk gaan vinden. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik niet te streng voor mezelf moet zijn en dat ik wél in staat ben gezonde keuzes te maken.

   

  Rick

  “Coachingtraject “Samen gezond”

  In 10 weken rust in je hoofd en een gezond voedingspatroon!
  • Persoonlijke groep voor inspiratie en motivatie
  • 3 thema bijeenkomsten van 2 uur
  • Wekelijks online coachingsessie
  • Opdrachten voor thuis

  Normale prijs: €347,-

  Alleen deze pilot €197,-
  Dat is nog geen 20 euro per week!

  Maximaal aantal deelnemers: 8.

  Start: 22 augustus 2019
  Locatie bijeenkomsten: Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht
  Tijd: 19:30-21:30 uur

  Bijeenkomst 1: 22 augustus
  Bijeenkomst 2: 25 september
  Bijeenkomst 3: 31 oktober

  Online coachingsessies: vanaf jouw laptop! 

  *betaling in twee termijnen mogelijk

  Daar wil ik bij zijn!

  Start 22 augustus