Samenwerking

Samenwerking

Groen op je bord groeit en ontwikkeld door mooie samenwerkingen. Ik werk graag samen met kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers die net als ik passie hebben voor voeding en/of gezondheid. En juist vanuit verschillende vakgebieden naar het begrip gezondheid kijken! Ben je ZZP’er of heb je een klein bedrijf en zou je samen met mij willen groeien? Ik hoor heel graag van je!

Massagepraktijk Monique Geerlings

Het ondernemen zit in mijn bloed. Trots ben ik op de succesvolle massagepraktijk van mijn moeder. Haar kracht? De mens behandelen als een geheel van lichaam, gevoelens, gedachten, relaties en overtuigingen. Alles beïnvloedt elkaar en maakt jou wie je bent.

Een massage ondergaan is even stilstaan bij je lichaam, even rust in je hoofd, geraakt worden en iedere keer een stukje bewustwording.

Daarom hebben we de handen ineen geslagen en drie fijne pakketten samengesteld, waar voeding en ontspanning samenkomen. De pakketten bestaan uit intuïtieve massages van een uur en een persoonlijke coachingstraject afgestemd op jouw behoefte. Woon je in de omgeving van Arnhem? Kijk dan vooral even op haar website voor meer informatie!

 

Ruud van Erp personal training

Ik werk samen met Ruud van Erp, personal training. Meer informatie volgt! Wil je vast een kijkje nemen op zijn website?

Team Krachtig Mens

Ik ben met trots onderdeel van Krachtig Mens. Krachtig Mens is als organisatie specialist in vitaliteit en krachtig herstel, gericht op de werkvloer. Ziekteverzuim is een groot onderdeel van een organisatie, wat ook veel kosten met zich meebrengt. Krachtig Mens helpt een organisatie bij verzuim en stress bij de medewerkers. Welzijn op de werkvloer begint bij de gezondheid van de medewerkers. Voeding is de basis voor meer energie en een gezond en fit gevoel, fysiek en mentaal. Een gezonde medewerker presteert beter in werk en privé. Omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk dit is heb ik me bij Krachtig Mens aangesloten. Ik ben in het team werkzaam als orthomoleculair voedings- en gezondheidscoach en richt me hier op persoonlijke groei, gericht op gezondheid en leefstijl.