“De lezing over suikers heeft mij meer gebracht dan alleen de mededeling dat je moet minderen met suikers. De ‘waarom vraag’ wordt heel eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd. Ook geeft deze lezing je duidelijke handvaten om de drang naar suikers beter te weerstaan. Verwacht geen anti-suiker monoloog maar een gezellige avond met leuke/makkelijke tips en fijne gesprekken!” Wouter

Daar wil ik bij zijn!

Bericht

Is het je wilskracht of zijn het de suikers?

Dé lezing waarin je ontdekt wat suiker doet met je gezondheid en hoe je hier meer grip op kunt krijgen.

Je kent het wel, die ontzettende behoefte in iets lekkers. Alleen bij het idee van een stukje chocolade ga je al watertanden… Herkenbaar? Kom dan ontdekken hoe het toch kan dat die suikers zo lastig zijn om te laten staan!

Leer alles over suikers en over de invloed van suiker, en voeding rijk aan (natuurlijke) suikers, op je gezondheid tijdens deze interactieve lezing en ga naar huis met persoonlijke tips om aan de slag te kunnen met je doelen!

Je komt te weten:
  • Hoe suiker werkt in het lichaam
  • Hoe jouw lichaam afhankelijk kan zijn van suikers
  • Welke invloed suiker heeft op de keuzes die je maakt
  • En hoe je dit kan veranderen!

Een lezing met een persoonlijk tintje. Kom lekker zitten, laat je meenemen in de wereld van voeding en krijg antwoord op al je vragen!

Jouw investering voor deze lezing is €15,00. Inclusief koffie, thee en lekkere snacks (uiteraard zonder suiker ;-))! 

Ben je erbij? Meld je nu aan!

“De lezing over suikers is voor mij heel nuttig geweest. Als je weet wat voeding in het lichaam doet dan heb je er een beeld bij. Het kan helpen om keuzes te maken in je dagelijkse voedingspatroon.” Saskia

Daar wil ik bij zijn!

Bericht