Workshops en lezingen

Workshops van Groen op je bord

Met een groep aan de slag gaan en samen praten over eten is fantastisch. Dit doe ik het liefst elke dag! Of het nou gaat om een lezing over energie en suikers, een workshop over gedragspatronen of een seminar voor een groep sporters, de boodschap is identiek. Voeding heeft invloed, heel veel invloed. Op je gezondheid, je vitaliteit, je sportprestaties en of je lekker in je vel zit. En dat is waar het om gaat.

Laat je inspireren tijdens een van de lezingen of workshops en ontdek wat gezonde voeding voor jou kan betekenen!

 

Hou me op de hoogte van nieuwe workshops!

Bericht

“De seminar over gezonde voeding vond plaats in een fijne informele en ongedwongen sfeer. De presentatie was enorm informatief en coöperatief. We werden allemaal betrokken bij het gesprek waardoor de hele presentatie aansloot bij die specifieke doelgroep (in dit geval powerlifters). Het was een hele relaxte sfeer waar ‘domme vragen’ niet bestonden en Ellen met geduld en passie vertelde over haar eigen passie. Ik heb veel geleerd over micro- en macro nutriënten en zou iedereen aanraden in ieder geval één van haar presentaties bij te wonen. Er valt altijd wat te leren en een fijner leven begint bij beter eten.”

Thelea

“De lezing geeft meer inzicht over het gebruik van suikers en de gevolgen daarvan. Ellen heeft duidelijk een goede kennis van zaken en brengt het met de nodige humor.”
“Een goed programma. Het was een erg leuke avond met een persoonlijke sfeer, waar Ellen als spreker echt vanuit haar eigen ervaring spreekt.”

Stephan

“Tijdens haar workshop heeft Ellen vol energie en down-to-earth verteld over wat suiker is, en wat suiker met je lichaam doet. Wat ik geleerd heb? Dat suiker niet mijn vriend maar ook zeker niet mijn vijand is. Een aanrader van twee uur waarin je met meer antwoorden dan vragen naar buiten loopt.”

Marc

“De lezing over suikers heeft mij meer gebracht dan alleen de mededeling dat je moet minderen met suikers. De ‘waarom vraag’ wordt heel eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd. Ook geeft deze lezing je duidelijke handvaten om de drang naar suikers beter te weerstaan. Verwacht geen anti-suiker monoloog maar een gezellige avond met leuke/makkelijke tips en fijne gesprekken!”

Wouter

“Wat bij mij het meest is blijven hangen. Is dat iedere keer dat je suiker eet je lichaam heel hard moet werken om dat weer op te ruimen en iedere keer weer insuline aan moet maken. Ik dacht dat het goed was om de 2 a 3 uur te eten in de ‘kachel’ brandend te houden en zo dus energie te krijgen. Maar dat is dus juist niet het geval. Dank je wel voor de zeer leerzame en gezellige avond!”

Marinda

“Workshop suikers”

Suiker is niet zo gezond, maar waarom eigenlijk? En hoe kan je met de juiste voeding je energie verhogen? Ontdek wat suiker doet met je gezondheid en hoe je hier meer grip op krijgt.

Wanneer: nieuwe workshops na de zomer

Hoe laat: 

Waar: Oudenoord 330, Utrecht

“Workshop honger”

Waarom maken we keuzes rondom voeding? Welke invloed heeft je omgeving, je opvoeding, je emotie? Ontdek hoe je patronen van vroeger een invloed hebben op de gewoonten van nu én leer welke vorm van honger er zijn!

Wanneer: nieuwe datum op aanvraag

Hoe laat: 11:00-16:00, inclusief heerlijke lunch

Waar: Oudenoord 330, Utrecht